МО вчителів початкових класів

В четвер 10 лютого, відбулося третє  чергове засідання методоб’єднання початкових класів.

Завданням кожного вчителя є вміння ділиться своїм педагогічним досвідом і переймати його в інших коллег. Так, Кордяк Н. І. продемонструвала свої напрацювання у формі відеопрезентації. Самопрезентація вдало поєднала біографічні дані вчительки, її кредо та методичну ідею. Саме критичнее мислення – це та ниточка, яка на думку вчительки, «вишиває» долю мудрих, самодостатніх, готових до життя учнів.

По другому питанню виступила Кусяк Г. Г. Вона продовжила розкриття проблеми розвитку критичного мислення молодших школярів. Вчителька в цікавій формі показала, як на практиці можна використати різні методи і прийоми. На конкретних прикладах довела, що сааме розвиток цих навичок мислення є основним приорітетом в роботі вчителя. Тому самим потрібно мислити критично. Адже  на нас покладена велика відповідальність – не тільки навчати й виховувати, а дати дітям відповідні інструменти і ключі, якими вони скористаються у майбутньому.

По третьому питанню виступила Яким’юк М. М. Вона провела з учителями майстер-клас по виготовленню штучних квітів з бісеру. Марія Михайлівна ознайомила колег з технікою бісероплетіння. Всім було надзвичайно цікаво працювати над виготовленням квітки фіалки. Вчителі для себе почерпнули багато корисного в даній формі роботи з дітьми.

Методоб’єднання пройшло цікаво і змістовно. Панувала дружня і тепла атмосфера. Кожен із учасників почерпнув багато корисного і цікавого для себе.

Залишити відповідь